Actualiteit.

Mijn nieuwe websites:

www.haptotherapie-arnhem.nl

of

www.geekebooij.nl

 

Voel zelf de ernergie als je het landgoed op komt, geniet van de vogels en de planten, voel de sfeer in het mooie pand en kom tot rust onder mijn handen. 
 

Een bezoeker  zei:

"ik wil hier wel elke dag naar de haptonoom".

Haptotherapie biedt uitkomst bij vragen over persoonlijke groei, bij lichamelijke of geestelijke overbelasting, bij problemen op je werk of privé en zingeving.

” Met een doelgerichte aanpak wist Geeke me in zeven sessies beter in contact te brengen met mijn basis. Iets waar ik behoefte aan had omdat ik merkte dat ik beslissingen vooral nam met mijn verstand zonder te voelen hoe mijn lijf daar op reageerde.

“Voor mij is het meest belangrijke wat ik heb geleerd om uit mijn comfort-zone te stappen. Niet stil staan of achterover leunen, maar vooruit gaan”

”Simpel , doeltreffend en verrijkend”
 
Dat is wat mijn klanten wel zeggen, simpel is de sleutel om dingen effectief en productief te doen. Zoek het niet ver weg, zoek het niet bij anderen, zoek het bij jezelf. De kunst is om weer te leren luisteren naar je eigen verlangens en zelf vorm te geven aan jouw leven. 

Laat oude patronen los en ga nieuwe mogelijkheden verkenen, bijvoorbeeld wanneer:

Leer weer :

  • trouw aan jezelf te blijven
  • je eigen behoeften helder aan geven
  • je gevoelens te delen en duidelijker te zijn naar ander
  • krijg helderheid over waar je staat
  • je grenzen aan te voelen en te bewaken
  • krachtige keuzes maken en stappen nemen
  • anders omgaan met ziekte of verlies
  • je eigen mogelijkheden en onmogelijkheden beter te zien

 

Geeke Booij is erkend GZ Haptotherapeut en aangesloten bij de beroepsvereninging voor haptotherapie VVH.

                 

Geeke maakte op een verrassende manier zichtbaar en voelbaar, hoe ik het heft van mijn leven weer in eigen hand kon nemen. Haar vrolijke energieke uitstraling maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Door eenvoudige oefeningen heb veel inzicht gekregen in hoe ik zelf door mijn gedrag dingen kan verbeteren.

Mocht ik opnieuw in mijn valkuilen stappen, dan weet ik haar heel snel weer te vinden. Dan wacht ik niet meer zo lang met hulp zoeken als ik nu heb gedaan.

Wacht ook niet te lang.
Wil je meer weten, bel 026-3519235 voor een afspraak.